Caboo/Close

A Caboo (korábbi nevén: Close) egyszerű, gyorsan használható eszköz: bele kell bújni, mint egy pulóverbe, és máris jöhet bele a baba. Amint ő is belekerült a kendőbe, az igazítások, szorosra húzások is egyszerűbbek, mintha kötözős kendőt használnánk, mert nincsen csomó - a kendőszárak lazaságait csak át kell vezetni a karikákon. A végeredmény: a babát két réteg kendő tartja. Harmadik rétegként a hordozó tárolózsákját is felköthetjük a babára, ha a hűvösebb időjárás miatt szeretnénk, vagy ha úgy látjuk, hogy szükség van rá a megtámasztáshoz.

Rugalmas és finom puha, mert kötött anyagból készül. A Caboo-ban elöl és csípőn is tudjuk vinni a babát, és elöl többféleképpen is a baba mérete, igényei szerint. Ezért akármilyen kicsi babához, azaz a születés pillanatától használható addig, amíg a baba kb. tíz kilós nem lesz. Valójában a kendő ennél nagyobb súlyt is jól megtámaszt, ám a szélessége kb. ilyen méretű babának elegendő.
Változatosan és könnyen lehet benne szoptatni is. Használatakor a kendőszárak vége nem ér le a földre.

Mivel kötött anyagból készül, a nyári kánikulában sokan túl melegnek tartják. Nagyon vékony anyukákat esetleg nyomhatnak a karikák, vannak, akik emiatt nem szeretik a Caboo-t használni. Talán a legnagyobb hátránya, hogy csak előre és csípőre, és csak tíz kilóig használható - sokan álmodoztunk már háti Caboo-ról!


Szívesen segítünk megtanulni a Caboo/Close használatát. Itt megtalálod, hogy milyen tanulási lehetőségek közül válogathatsz nálunk.


Mire figyelj, mielőtt Caboo-t vásárolsz?

A Closeparent cég egyre több Caboo-modellel áll elő. A fenti leírás a Caboo+Organic és a Caboo+Cotton Blend modellekre igaz. A két modell között a különbség lényegében az anyaguk.

A +Organic modell 98% biopamutból készül (a fennmaradó 2% műszál), és a két színoldala markánsan eltér egymástól: a kendőszárak színe sötétebb, a visszája világosabb színű.

A +Cotton Blend modell 60% pamutot és 40% poliésztert tartalmazó, mindkét oldalán egyforma színű keverékanyagból készül. Sűrűbb, kissé vastagabb anyagú, mint a +Organic modell. Mindkét modell festéséhez azonban csakis Öko-tex standard festéket alkalmaznak, mely nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.


Itt találod a Caboo-t a webshopunkban.

Hordozóház

cím:
Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 32.,
az udvarban
a 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy percre

telefonszám:
nyitvatartási időben: 20/317-317-8

nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óráig

---

Tárhelyszolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Babahordozó Kft.

adószám: 14415005-2-42

bankszámlaszám:
10918001-00000057-96440009

swift kód: BACXHUHB 
IBAN szám: HU35109180010000005796440009