Kik vagyunk?

Mi a munkánk célja?

Azért dolgozunk,hogy a szülők pontos információhoz jussanak arról, hogy hogyan fejlődnek a babák, a kisgyerekek, és hogy hogyan működik az egész család. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy mi az érintés és a testközelség jelentősége, szerepe a fejlődésben és az egész életünkben.

Miért olyan fontos ez? Mert olyan információk ezek, amelyekről a társadalmunk irgalmatlanul keveset, már-már semmit nem tud. Ezért úgy élünk együtt a babáinkkal, kicsi gyerekeinkkel, hogy félreértjük a viselkedésüket, és irreális elvárásokkal terheljük őket és magunkat.

Tovább olvasom...


Miben hiszünk, és hogyan dolgozunk?

Hiszünk a szülők kompetenciájában és a döntés szabadságában, ezért amikor segítünk, mindig veletek együtt gondolkodunk, és keressük azt a megoldást, ami igazán a tiétek. Lehetőségeket mutatunk, információval és emberi támogatással segítjük a döntéseteket, amit őszintén elfogadunk, bármi is legyen az. Hiszen csak ti érezhetitek a rátok ható sok-sok szempont gyújtópontjában állva, hogy mi a jó nektek.

Hiszünk a szabad gondolkodásban, ezért folyamatosan tanulunk: újra és újra fölülvizsgáljuk a tudásunkat és a gyakorlatunkat, és ha jobbat találunk az eddiginél, változtatunk.

Hiszünk az emberi kapcsolatokban mint legfőbb értékben, ezért őszinteségre, valódi megértésre és elfogadásra törekszünk.

Tovább olvasom...


Honnan van a tudásunk?

Iskolánk független iskola. Senki nem mondja meg, hogy mit mondjunk, mit hogyan csináljunk. Nem köt minket sem főnök, sem nemzetközi anyaiskola. Az iskolánk független minden gyártótól és minden más forgalmazótól is. Az ajánlásainkat nem igazítjuk hozzá az általunk forgalmazott termékek gyártóinak az ajánlásaihoz sem. Az egyetlen igazodási pont a mindenkori legjobb tudásunk és a lelkiismeretünk.

Támaszkodunk a nemzetközi szakirodalomra és a tudományos kutatási eredményekre. 

Tovább olvasom...


Hogyan viszonyulunk a pénzhez?

Fontosnak tartjuk, hogy gazdaságilag is sikeresek legyünk, mert ennek köszönhető az, hogy 2006 óta intenzíven dolgozhatunk a fönti célokért, és ez a záloga annak, hogy a jövőben még több családot segítsünk hozzá a testközeli gondoskodáshoz.

A gazdasági sikerességnél előbbrevalóak azonban a kitűzött céljaink, azaz az ügy, amit szolgálunk, és az emberi kapcsolatok. Hiszünk benne, hogy mindezek teljes tiszteletben tartása mellett is lehetséges pénzügyileg sikeres vállalkozást működtetni, amennyiben azonban választani kell a kettő között, az erkölcsi és nem a gazdasági siker mellett köteleztük el magunkat.

Tovább olvasom...


A történetünk, benne némi hordozós történelemmel

2003
Megszületik Ónodi Ági Bence fia és Szabó Vera Ábel fia. Áginak krémszínű, Verának kék – sárga – barna - fehér csíkos Nandu kendője volt. A történet itt kezdődött…

2006
Ági fejében megszületik az ötlet, hogy a hozzá hordozókendős tanácsért forduló anyukáknak szervezett formában segítsen, tartson hordozókendő-tanfolyamokat.
A következő fél évben...

Tovább olvasom...

Hordozóház

cím:
Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 32.,
az udvarban
a 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy percre

telefonszám:
nyitvatartási időben: 20/317-317-8

nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óráig

---

Tárhelyszolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Babahordozó Kft.

adószám: 14415005-2-42

bankszámlaszám:
10918001-00000057-96440009

swift kód: BACXHUHB 
IBAN szám: HU35109180010000005796440009