Mi a munkánk célja?

Azért dolgozunk,

hogy a szülők pontos információhoz jussanak arról, hogy hogyan fejlődnek a babák, a kisgyerekek, és hogy hogyan működik az egész család. Szeretnénk, ha minél többen tudnák, hogy mi az érintés és a testközelség jelentősége, szerepe a fejlődésben és az egész életünkben.


Miért ilyen fontos ez?

Mert olyan információk ezek, amelyekről a társadalmunk irgalmatlanul keveset, már-már semmit nem tud. Ezért úgy élünk együtt a babáinkkal, kicsi gyerekeinkkel, hogy félreértjük a viselkedésüket, és irreális elvárásokkal terheljük őket és magunkat.

Célunk, hogy ezekkel az elméleti és gyakorlati információkkal a családokat olyan megoldásokhoz segítsük hozzá – legyen szó akár hordozásról, akár alvásról/altatásról, akár szoptatásról, etetésről –, ami nekik a legjobb.


Nem gondoljuk, hogy mindenkinek a hordozás, a szoptatás és/vagy az együttalvás a legjobb!

Sőt, azt gondoljuk, hogy csak te tudhatod, hogy nektek mi a legjobb! Azonban tisztán látjuk, hogy ha keresed ezt a bizonyos nektek legjobbat, akkor nagy segítség, ha tisztán látod a saját igényeidet és a gyerek igényeit is. Valamint ha tudod, hogy ezek az igények hogyan változnak az ő fejlődésével, és hogy mi hogyan hat a babád, gyereked fejlődésére.


Miért jövünk akkor már megint hordozással, szoptatással, együttalvással?

Minél többet tanulunk a babák, kisgyerekek igényeiről, annál mélyebben átlátjuk, hogy az életkorukból adódóan testközelségre van szükségük éjjel és nappal, és hogy a szoptatás egyfajta teljességet jelent nekik. Ezért ha és amennyire neked jól esik, támogatni fogunk a hordozásban, a szoptatásban és az együttalvásban. Ha részben vagy egészében más megoldásokat keresel, tökéletesen megértünk, és abban is támogatunk. Úgy lesz a legkönnyebb a saját utatokat megtalálni, ha közben nem tagadjuk le a baba életkori sajátságait. A hordozás, a szoptatás, az együttalvás ilyenkor kiindulási alap a stratégia megalkotásához. Hiszen tudjuk, hogy a baba ezektől nagyon jól van, és nagyon jól fejlődik. Ahhoz, hogy másként legyünk együtt a babával, a nekünk bevált recept: jól megérteni milyen lenne, ha szorosan együtt lennénk a babával, és kikísérletezni, hogy hogyan és mennyire térjünk le ezekről az utakról ahhoz, hogy a baba is és a szülei is elégedettek legyenek.

És innentől világos, hogy minden út egyéni, a megoldást csak te találhatod meg, mi viszont segíthetünk azzal, hogy veled gondolkodunk.


És honnan van bennünk a munkánk iránti szenvedély?

Onnan, hogy úgy látjuk, hogy minél inkább testközelben nevelkednek a gyerekeink, annál nagyobb az esélye a szebb: békésebb, szeretettelibb, harmonikusabb jövőnek.

Hordozóház

cím:
Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 32.,
az udvarban
a 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy percre

telefonszám:
nyitvatartási időben: 20/317-317-8

nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óráig

---

Tárhelyszolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Babahordozó Kft.

adószám: 14415005-2-42

bankszámlaszám:
10918001-00000057-96440009

swift kód: BACXHUHB 
IBAN szám: HU35109180010000005796440009