Miben hiszünk, és hogyan dolgozunk?

Hiszünk a szülők kompetenciájában és a döntés szabadságában,

ezért amikor segítünk, mindig veletek együtt gondolkodunk, és keressük azt a megoldást, ami igazán a tiétek.

Lehetőségeket mutatunk, információval és emberi támogatással segítjük a döntéseteket, amit őszintén elfogadunk, bármi is legyen az. Hiszen csak ti érezhetitek a rátok ható sok-sok szempont gyújtópontjában állva, hogy mi a jó nektek.


Hiszünk a szabad gondolkodásban,

ezért folyamatosan tanulunk: újra és újra fölülvizsgáljuk a tudásunkat és a gyakorlatunkat, és ha jobbat találunk az eddiginél, változtatunk.


Hiszünk az emberi kapcsolatokban mint legfőbb értékben,

ezért őszinteségre, valódi megértésre és elfogadásra törekszünk. Nem egy esetnek látunk a sok közül, kerüljük, hogy rutinból dolgozzunk, sokkal inkább találkozni szeretnénk veled, meglátni, megérteni téged – ez a segítő munkánk alapja.

Fontos nekünk, hogy tudd, hogy ha gondod van bármivel, amit tőlünk kaptál, szeretnénk, ha először nekünk szólnál erről. Egyben számíthatsz rá, hogy mindent elkövetünk, hogy jóvá fordítsuk azt, ami előszörre nem úgy sikerült.


Hiszünk az emberi kapcsolatokban mint legfőbb értékben, ezért egymással is őszinték vagyunk,

és egymást is támogatjuk megértéssel, figyelemmel. Ez segít minket abban is, hogy jó szívvel nyújthassuk tudásunk legjavát nektek.

Mindezek miatt, és azért is, hogy a hozzánk forduló családoknak minden munkatársunk egységes tudásanyaggal és módszertannal segítsen, nagy hangsúlyt fektetünk a belső szakmai műhelymunkára a napi szintű közös munkánk mellett. Minden hónapban összegyűlik a hordozo.hu minden munkatársa, és egy teljes napot töltünk tapasztalat megosztással és közös tanulással.


Igényesek vagyunk a nyelvhasználatunkra

Kerüljük a speciális szakmai nyelv kialakulását (azzal együtt, hogy ez valamennyire elkerülhetetlen), mert hiszünk benne, hogy a hordozás, a szoptatás és az alvás egyszerű, hétköznapi dolog. Fontos számunkra, hogy mindig egyszerűen, érthetően és szakmailag is pontosan fogalmazzunk, és hogy a beszédünkben, írásainkban lehetőleg magyar szavakat használjunk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy az új fogalmakra jól érthető, magyar kifejezéseket találjunk. Saját nyelvújításunk eredményei pl. a „ráncbaszedés”, a „bugyrosítás”, és a „bugyikenguru” szavak, valamint a mi magyarításunk eredménye a "napi összalvás", a "szoptalvás" és a "cumisüveges gondoskodás" kifejezések is.

Hordozóház

cím:
Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 32.,
az udvarban
a 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy percre

telefonszám:
nyitvatartási időben: 20/317-317-8

nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óráig

---

Tárhelyszolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Babahordozó Kft.

adószám: 14415005-2-42

bankszámlaszám:
10918001-00000057-96440009

swift kód: BACXHUHB 
IBAN szám: HU35109180010000005796440009