Ösztöndíjalap a tanfolyamainkhoz

Ösztöndíjalap a tanfolyamainkhoz

Ajándékozd meg más babáját is a hordozás, a szoptatás, az igény szerinti tápszeres táplálás és a pihentebb babázás élményével!

Mert testkontaktus és értő figyelem minden babának jár, a pihentető alvás nélkül pedig mindehhez elengedhetetlen! Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a kisgyerekes családok hétköznapjainak része legyen mindez. Árainkat a lehető legalacsonyabban tartjuk, hogy minél több családnak elérhető legyen a segítségünk. Azt, aki jelezte, hogy szeretne tanulni, de szűkös anyagi forrásai korlátozzák ebben, mindig támogattuk ahogy tőlünk tellett. Lelkesítő megélni, hogy 2012 óta a ti segítségetekkel még több családnak tudunk segíteni! Fogjunk össze!

Ha megteheted, kérünk, támogasd az ösztöndíjalapunkat, hogy azok is tanulhassanak, akik számára a tanulás anyagi okokból segítség nélkül nem elérhető!

A családoknak együtt segítünk: a támogatottak mindig fele részben az ösztöndíjalap terhére, fele részben a cégünk terhére tanulnak.

A támogatásodról természetesen számlát adunk, és itt látod, hogy hányan, hogyan vették igénybe segítségeddel ezt a lehetőséget.


A pénz nem lehet akadály!

Ha szeretnél eljönni hozzánk tanulni, ha szeretnéd a segítségünket kérni, ám anyagilag túl megterhelő lenne a tanfolyam/konzultáció, amire szeretnél eljönni, a pénzhiány miatt le ne mondj a segítségünkről!
Meghosszabbítjuk a takaródat, hogy tovább nyújtózhass!

  • A tanfolyam/konzultáció díjához kiegészítést igényelhetsz ösztöndíjalapunkból.
  • Ha inkább tenni szeretnél valamit a kölcsönösségért, keress minket és beszéljünk róla, hogy milyen tevékenységekkel viszonozhatod a segítségünket.

Ha a fenti lehetőségek valamelyikével élni szeretnél, jelentkezz a vágyott tanfolyamra, és a megjegyzés rovatban vagy e-mailben jelezd nekünk kérésedet! Felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket.

  • Ösztöndíjalap a tanfolyamainkhoz
  • Ösztöndíjalap a tanfolyamainkhoz
  • Ösztöndíjalap a tanfolyamainkhoz

Hordozóház

cím:
Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 32.,
az udvarban
a 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy percre

telefonszám:
nyitvatartási időben: 20/317-317-8

nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óráig

---

Tárhelyszolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Babahordozó Kft.

adószám: 14415005-2-42

bankszámlaszám:
10918001-00000057-96440009

swift kód: BACXHUHB 
IBAN szám: HU35109180010000005796440009