Egy délelőtt Szandival Alvás/altatás tanfolyam – az egész család pihentségéért

Egy délelőtt Szandival Alvás/altatás tanfolyam – az egész család pihentségéért

Mit kapsz a tanfolyamon?

  • Pontos, megbízható tudományos információkat az újszülöttek, a csecsemők, a kis- és nagyobb gyerekek alvásáról, amit máshol sajnos alig-alig találsz meg, főleg nem magyarul.
  • Kézzelfoghatóan működő összefüggéseket alvás, evés, hordozás, mozgásfejlődés és más tényezők között.
  • Tudást a felnőttek alvásának működéséről, hogy megértsd, hogy mire van szükséged, hogy bírhatóak legyenek az éjszakák gyerekkel.
  • Tippeket, hogy hogyan lehet megoldani egy-egy tipikus helyzetet, ami az első 3-5 évben jelentkezik a kisgyermekes családokban alvással, altatással kapcsolatban.
  • Mindezzel olyan tisztánlátáshoz jutsz, amivel már megtaláljátok azt a megoldást, ami a család minden tagja számára jó.
  • Írásos jegyzetet az elhangzottakról.

Jó lesz nekünk a tanfolyam?

Ha azt szeretnéd, hogy

  • a ti helyzeteteket részletesen együtt gondoljuk és beszéljük át,
  • az információkat szabjuk pontosan rátok,
  • és keressük együtt a megoldást a kérdéseitekre,

akkor a csoportos tanfolyam helyett (vagy akár mellett) gyere alvós egyéni konzultációra.

Azért javasoljuk ezt, mert a tanfolyamon a baba és a kisgyerekek alvását és az alvásuk fejlődését tekintjük át, valamint tipikus helyzeteket és megoldásokat beszélünk át a csoport igényeinek megfelelően az egyéni konzultációnál sokkal általánosabban. Mivel a tanfolyam csoportos tanulási forma, itt az egyéni élethelyzeteket nem tudjuk részletesen kielemezni.

Azt is választhatod, hogy a tanfolyam után megmaradt kérdéseidhez kérsz egyéni konzultációt. Az a tapasztalatunk, hogy a tanfolyam után sokkal hatékonyabb ez a segítségnyújtási forma is! Biztatunk hát, hogy ha konkrét problémádra keresed a választ, és van kedved hozzá, azért gyere el a tanfolyamra. Biztosan merítesz belőle!

Azonban ha nem a fönt leírtak szerinti áttekintésre, tanulásra vágysz, nem szeretnél tipikus helyzetekről, csak a saját egyéni helyzetedről beszélni, inkább ne a tanfolyamra gyere, hanem kérj konzultációt.


Praktikus tudnivalók a tanfolyamról

A tanfolyam egyformán szól várandósoknak, kisbabásoknak, kis- és nagygyerekeseknek. A tanfolyamon az adott témát a résztvevők kérdései mentén dolgozzuk föl.  

A tanfolyam három órás. A tanfolyam első része előadás, a második része - kis szünetet követően - a kérdések és válaszok ideje.

Tanfolyamvezető: Kalmár Szandi alvásszakértő, LLL szoptatási tanácsadó, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.

A részvételi díj 6900 Ft/család. A tanfolyamot legalább tíz család jelentkezése esetén tudjuk megtartani.

Akkor tudunk helyet biztosítani a tanfolyamon a számodra, ha a beküldesz nekünk egy jelentkezést ÉS a részvételi díjat kifizeted átutalással. Az utaláshoz az adatokat itt találod.

Jelentkezés


És ha ez drága nekem?

Ha szeretnél jönni, de a részvételi díj számodra anyagilag túl megterhelő, használd ösztöndíjalapunkat, vagy keressünk más megoldást a kölcsönösségre! Pihentséget az egész családnak - ezen nem múlhat!

Hordozóház

cím:
Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 32.,
az udvarban
a 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy percre

telefonszám:
nyitvatartási időben: 20/317-317-8

nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óráig

---

Tárhelyszolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Babahordozó Kft.

adószám: 14415005-2-42

bankszámlaszám:
10918001-00000057-96440009

swift kód: BACXHUHB 
IBAN szám: HU35109180010000005796440009